Wil jij graag een groot feest geven maar heb je geen zin op speciaal een locatie af te huren? Gelukkig is dat helemaal niet nodig, je hebt kan het namelijk net zo goed thuis organiseren! Natuurlijk moet je wel genoeg plek hebben, in een klein appartementje blijft het namelijk lastig. Maar heb jij een groot huis, of misschien zelfs een grote tuin, dan kan het zo bij jou vieren! Met onze tips transformeer je jouw huis om tot prachtige feestlocatie! 

Deel de ruimte optimaal in 

Voordat je alles gaat indelen is het belangrijk dat je weet hoeveel mensen je wilt uitnodigen, zo weet je ongeveer hoeveel plek je vrij moet maken. Hou je het kleinschalig, dan is de woonkamer misschien al genoeg! Als dat niet genoeg is kan je voor iedere ruimte een thema of functie kiezen. Wanneer je verschillende thema’s gebruikt komt jouw huis niet alleen heel creatief over, het lijkt ook nog eens groter dan het is! Wanneer je alles op functie indeelt kan je alles ook gemakkelijk plannen en inrichten. Zo kan je bijvoorbeeld een aparte dans kamer maken, en een rustige ruimte. Dan heb je minder gedoe met geluidoverlast en kan iedereen ook gezellig met elkaar in gesprek. Wil je vooral buiten zijn, dan kan dat natuurlijk ook! Al je een partytent huurt weet je zeker dat je droog blijft, en het creëert ook nog eens een gezellige sfeer. 

Haal alles op tijd in huis

Als je weet hoe je alles wilt indelen kan je beginnen met het maken van een boodschappenlijst. De decoraties zijn een van de belangrijkste dingen, het is wat iedereen ziet wanneer ze binnen komen. Met indrukwekkende decoraties geef je iedereen een geweldige eerste indruk, de feestsfeer begint al bij de deur! Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat alle praktische zaken goed geregeld zijn. Je wilt natuurlijk niet dat het halverwege blijkt dat je niet genoeg te drinken in huis hebt. Vind je het teveel gedoe om met kratjes bier aan de gang te gaan? Je kan ook gewoon een biertap huren, bovendien ziet jouw feestje er zo gelijk een stuk professioneler uit! Een feestje is natuurlijk ook niks zonder muziek. Je wilt dat je hier last minute nog mee bezig moet, of dat iedereen de hele tijd van muziek wisselt . Stel alvast een aantal playlists samen, zo hoef je alleen nog maar op play te drukken!